ua en ru

На Донбасі за добу бойовики 23 рази порушили перемир'я, двоє бійців ЗСУ отримали поранення

На Донбасі за добу бойовики 23 рази порушили перемир'я, двоє бійців ЗСУ отримали поранення Фото: ЗСУ (facebook.com/ato.news)

Життю пораненим нічого не загрожує

Ситуація в районі проведення АТО залишається складною, бойовики нарощують вогневу активність вздовж всієї лінії дотику і все частіше застосовують артилерію та інші заборонені мінськими домовленостями зразки озброєння. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Так, за минулу добу бойовики 23 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. В результаті ворожих обстрілів двоє українських захисників отримали поранення, їм була надана невідкладна медична допомога.

"На Луганському напрямку близько 20.00 російсько-окупаційні війська вели вогонь з реактивної і ствольної артилерії 152-го калібру по захисникам Зайцева. Обстріл тривав близько двох годин і було випущено близько ста снарядів. Внаслідок цих обстрілів один із снарядів влучив у приватне помешкання місцевих жителів по вулиці Коляденко, 34", - йдеться в повідомленні.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 14.11.2017 року Ситуація у райо...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 14 листопад 2017 р.

Крім этоого, на цьому напрямку бойовики обстріляли захисників Лозового, Новгородського та Луганського.

На Донецькому напрямку противник випустив більше десятка мін в районі Верхньоторецка. Також під обстріл окупантів потрапили захисники ряду прифронтових населених пунктів як у Луганській, так і Донецькій областях, серед яких підступи до Світлодарська, Троїцька, Новгородського, Красногорівки, Старогнатівки, Новотроїцького та Авдіївки.

Нагадаємо, в Донецькій області бойовики обстріляли житлові квартали селища міського типу Погоди.