ua en ru

У Донецькій області бойовики обстріляли житлові квартали селища Зайцеве

У Донецькій області бойовики обстріляли житлові квартали селища Зайцеве Фото: бойовики (vk/club_donbasskih)

Внаслідок влучення боєприпасів виникла пожежа у дворі приватного житлового будинку

В Донецькій області бойовики обстріляли житлові квартали селища міського типу Зайцеве. Про це, посилаючись на інформацію української сторони Спільного центру з контролю і координації (СЦКК), передає прес-центр штабу АТО у Facebook.

"12 листопада, близько 3:15 під час обстрілу позицій підрозділів Збройних сил України (ЗСУ) в районі селища Зайцеве, під вогонь великокаліберних кулеметів бойовиків також потрапили будинки мирних жителів зазначеного населеного пункту", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру, внаслідок влучення запалювальних боєприпасів виникла пожежа у дворі приватного житлового будинку по вулиці Арсеньєва, 37 Господарські приміщення та майно згоріли.

Крім того, на городі позаду двору були знайдено кулі калібру 12,7 і 14,5 мм. На щастя, ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Українська сторона СЦКК: НЗФ ОРДО обстріляли житлові квартали селища Зайцева 12 листопада, близько 03.15 під час обстрі...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 14 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російська сторона СЦКК створила "фейкові обстріли" з боку ВСУ Донецької фільтрувальної станції.