ua en ru

На Донбасі в "сірій зоні" виявили склади з контрафактними сигаретами

На Донбасі в "сірій зоні" виявили склади з контрафактними сигаретами Фото: Служба безпеки України (oda.zt.gov.ua)

СБУ вилучила сигарети, вироблені на фабриці в окупованих районах

Служба безпеки України в "сірій зоні" на Донбасі виявила склади з контрафактними сигаретами. Про це йдеться в повідомленні прес-центру СБУ.

Повідомляється, що в рамках комплексу заходів з протидії фінансуванню тероризму СБУ встановила, що в районі Верхньоторецького знаходяться склади одного з підрозділів бойовиків ДНР. З складів вилучили товари широкого вжитку та комп'ютерну техніку на загальну суму понад 4,5 млн гривень.

Крім того, на території Слов'янського і Костянтинівського районів виявили складські приміщення з контрафактними сигаретами більш ніж на 4 млн гривень.

"Правоохоронці вилучили сто п'ятдесят тисяч пачок тютюнової продукції виробництва фабрики, яка розташована на тимчасово окупованих територіях", - йдеться в повідомленні.

Тривають слідчі дії для встановлення кола осіб, причетних до незаконних поставок.

На Донбасі в "сірій зоні" виявили склади з контрафактними сигаретамиНа Донбасі в "сірій зоні" виявили склади з контрафактними сигаретамиНа Донбасі в "сірій зоні" виявили склади з контрафактними сигаретами

Фото: склади з контрабандними товарами на Донбасі

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ заблокувала діяльність міжрегіональної банди по реалізації контрафактного алкоголю.