ua en ru

На Донбасі російські військові підпалили табір, протестуючи проти польових умов

На Донбасі російські військові підпалили табір, протестуючи проти польових умов Фото: військові РФ на Донбасі

Внаслідок пожежі згоріло біля 20 наметів

На Донбасі військовослужбовці Російської Федерації підпалили табір, протестуючи проти польових умов. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Не дивлячись на початок осінніх дощів та холодів, особовий склад 28 окремої мотострілецької бригади (Клинці) 20 Армії (Вороніж) Західного військового округу (Санки-Петербург) ЗС РФ з травня ц.р. продовжує проживати у польових наметах, що викликає відкрите невдоволення військовослужбовців та спонукає їх до пошуку нових форм протесту. 19 вересня ц.р. на території польового табору № 2 (н.п.Займище) 28 омсбр (Клинці), внаслідок пожежі згоріло біля 20 наметів (ніхто не постраждав)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, судячи по специфіці займання, основна версія пожежників - навмисний підпал.

"Враховуючи специфіку займання, а також те, що це вже друга пожежа на території табору з початку місяця (перша мала місце 9 вересня ц.р.), основна версія пожежників - навмисний підпал", - йдеться у повідомленні.

Обстановка в зоні АТО та навколо України станом на 22 вересня На тимчасово окупованих територіях сходу України противн...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 22 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що п'яний російський військовий відкрив вогонь по позиціям сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі, але потрапив в своїх.