ua en ru

На Донбасі поранення отримали двоє українських військових, - ООС

На Донбасі поранення отримали двоє українських військових, - ООС Ілюстративне фото (facebook.com/28brigade)

Бойовики п'ять разів обстріляли позиції ЗСУ

На Донбасі 4 липня бойовики п'ять разів обстріляли позиції Збройних сил України, в результаті обстрілів поранення отримали двоє українських військових. Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

Повідомляється, що протягом поточної доби бойовики п'ять разів відкривали вогонь по наших позиціях з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Заборонена мінськими домовленостями зброя не використовувалася.

На Луганському напрямку позиції ЗСУ бойовики обстрілювали з гранатометів. На Горлівському напрямку ворог застосував по захисникам Зайцево і Південне автоматичні і ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Внаслідок прицільного вогню по наших позиціях поранення отримали двоє українських військовослужбовців.

На Донецькому напрямку противник вів вогонь по захисникам Невельського з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку бойовики застосували по захисникам Водяного ручні протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю.

На Донбасі поранення отримали двоє українських військових, - ООС

Нагадаємо, за даними на сім ранку, на Донбасі російські окупаційні війська 17 раз обстріляли українські позиції, продовжуючи порушувати встановлене перемир'я по всій лінії зіткнення, втрат серед українських військових немає.