ua en ru

На Донбасі проходять "службу" бойовики зі СНІДом, - Тимчук

На Донбасі проходять "службу" бойовики зі СНІДом, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

У госпіталі бойовиків від СНІДу помер "військовий"

На Донбасі проходять "службу" ВІЛ-інфіковані бойовики в стадії СНІДу. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Підтверджені факти проходження служби ВІЛ-інфікованими в стадії СНІДу у підрозділах "1-го АК ДНР". У військовому госпіталі, розгорнутому на базі Ясинуватської центральної районної лікарні (м. Ясинувата, вул. 8 березня), 15 жовтня 2016 р від СНІДу помер "військовослужбовець" одного з підрозділів "1 АК ДНР", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що через порушення санітарних норм при організації служби, у з'єднаннях та частинах "1 АК ДНР" постійно фіксуються спалахи різних захворювань.

"Також, у зв'язку з систематичними порушеннями санітарних норм при організації служби, у з'єднаннях та частинах "1 АК ДНР" постійно фіксуються спалахи різних захворювань. В кінці жовтня ц. р. у підрозділах "1-го мотострілецького батальйону" "окремого мотострілецького полку" (Макіївка) "1 АК ДНР" зафіксований випадок масового захворювання військовослужбовців коростою. Подібні факти викликають погіршення морально-психологічного стану особового складу через підвищену небезпеки захворювання, особливо в умовах казарменого положення", - йдеться в повідомленні.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Фіксується зростання активності російсько-терористичних...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 1 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Російська Федерація стягує військову техніку і озброєння в прикордонні з Україною райони Ростовської області.