ua en ru

На Донбасі дістав поранення український військовослужбовець

На Донбасі дістав поранення український військовослужбовець Фото: ООС на Донбасі (facebook.com/pressjfo.news)

Бойовики 9 разів порушили режим тиші

З початку поточної доби бойовики обстріляли позиції українських військових дев'ять разів, у тому числі п'ять разів – із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС) у Facebook.

Як зазначаэться, внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Зокрема, окупанти обстріляли позиціъ українських захисників: двічі, з мінометів калібру 120 та 82 мм – в районі населеного пункту Гнутове; зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля населеного пункту Павропіль; двічі, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу селища Піски.

Також опорний пункт підрозділу ЗСУ в районі населеного пункту Піски був обстріляний з мінометів 120-го калібру.

Крім того, противник двічі обстріляв із мінометів калібру 82 мм українських захисників у районі селища Нововтошківське та з ручних і автоматичних станкових гранатометів, а також із великокаліберних кулеметів – позиції українських військових поблизу населеного пункту Хутір Вільний.

На Донбасі дістав поранення український військовослужбовець

Напередодні в Міноборони заявили, що у зоні операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі знизилася інтенсивність обстрілів.

В ранковому зведенні прес-центр ООС зазначив, що за добу на Донбасі не постраждав жоден український військовий. За даними розвідки, 10 лютого ліквідували одного бойовика.