ua en ru

На Донбасі місцевий бойовик випадково вбив російського військового, - ІС

На Донбасі місцевий бойовик випадково вбив російського військового, - ІС Фото: російський військовий (mil.ru)

Інцидент стався в селищі Сєдове

В окупованому селищі Сєдове Новоазовського району Донецької області місцевий бойовик з необережності вбив російського військового. Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За його словами, на КПП пансіонату "Нептун" в н. п.Сєдове (з травня 2017 р - місце ППД штабу "9-го омсп 1-го АК ДНР") стався інцидент, в ході якого загинув військовослужбовець ЗС РФ. В результаті необережного поводження зі зброєю черговий по КПП з числа місцевих бойовиків зробив постріл, яким був убитий російський військовий.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Не дивлячись на домовленості про встановлення «хлібного» переми...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 25 червня 2017 р.

"В цілому за останні два тижні в "9 омсп" з вогнепальної зброї було вбито два офіцера ЗС РФ. У заходах із розслідування задіяні співробітники ФСБ РФ", - додав Тимчук.

Нагадаємо, українська сторона Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін попереджає про можливі провокації з боку бойовиків незаконних збройних формувань в окремих окупованих районах Луганської області.