ua en ru

На Донбасі розпочато відновлення подачі води

На Донбасі розпочато відновлення подачі води Фото: на Донбасі відновлюють подачу води (pixabay.com)

Зранку 2 березня розпочато відновлення водопостачання

У зв’язку з відновленням подачі електропостачання до насосної станції комунального підприємства "Вода Донбасу" очікується поновлення подачі води у Донецькій області. Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

"За інформацією КП "Вода Донбасу" на Південно-Донбаський водогін подано електропостачання. Резервуари заповнюються водою, після чого відновиться подача води по водоводу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у КП "Вода Донбасу", у п'ятницю, 2 березня, о 9:30 запущений в роботу один насосний агрегат насосної станції.

"В даний час енергетики спостерігають за роботою обладнання. Якщо зауважень не буде, то другий насосний агрегат також буде запущений в роботу, і подача води на п'ять фільтрувальних станцій буде відновлено в повному обсязі", - зазначили у комунальному підприємстві.

Нагадаємо, у четвер, 1 березня, через знеструмлення насосної станції КП "Вода Донбасу" було припинено водопостачання у Покровськ, Мирноград, Добропілля, Новогродовку, Вугледар, Волноваху, Докучаєвськ та Маріуполь.