ua en ru

На Донбасі між військовими РФ сталася бійка на етнічному грунті, є поранені, - ГУР

На Донбасі між військовими РФ сталася бійка на етнічному грунті, є поранені, - ГУР Фото: російські військові на Донбасі (flickr.com/osce_smmu)

У результаті бійки одного військового РФ було госпіталізовано з ножовим пораненням

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що на Донбасі між військовими Російської Федерації сталася бійка на етнічній основі, у результаті чого є поранені. Про це сказано у повідомленні прес-служби розвідки на сторінці у соцмережі Facebook.

"У з’єднаннях і частинах російських окупаційних військ почастішали випадки ворожнечі на міжетнічному (міжнаціональному) підґрунті. 16 липня ц.р. між військовослужбовцями кавказької національності та росіянами 1 окремої мотострілецької бригади (Кальміуське) 1 АК виникла бійка, в результаті якої декілька осіб отримали травми різного ступеня важкості, а одного військовослужбовця доставлено до лікарні з ножовим пораненням", - вказано у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 17 липня Між військовослужбовц...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 17 липня 2017 р.

Нагадаємо, у підрозділах військовослужбовців Російської Федерації на окупованому Донбасі через невдоволення "зарплатою" почастішало дезертирство. Відзначається, що в окремих підрозділах військових РФ на Донбасі грошове забезпечення було видано без надбавки за виконання бойових завдань, що призвело до невдоволення в рядах військових.