ua en ru

Військові РФ на Донбасі підозрюють командування у зв'язках з місцевим криміналітетом, - розвідка

Військові РФ на Донбасі підозрюють командування у зв'язках з місцевим криміналітетом, - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі

На Донбасі зростає напруга між кадровими військовими ЗС РФ та іншими категоріями військових

Особовий склад військовослужбовців Російської Федерації на Донбасі підозрює командування у зв'язках з місцевим криміналітетом. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, серед особового складу окупаційних військ на Донбасі спостерігається посилення напруження у відносинах через поглиблення протиріч між кадровими військовими ЗС РФ та іншими категоріями військовослужбовців.

"Зростає рівень колективної недовіри особового складу до командування з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, у першу чергу до російських офіцерів, які підозрюються у махінаціях з грошовим забезпеченням, причетності до розкрадання озброєння та іншого військового майна, а також пов’язані з місцевим криміналітетом", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ЛНР "казаки" відмовляються виконувати накази офіцерів РФ, через розкрадання коштів.