ua en ru

На Донбасі ФСБ вербує військовослужбовців серед співробітників охоронних фірм, - розвідка

На Донбасі ФСБ вербує військовослужбовців серед співробітників охоронних фірм, - розвідка Фото: ФСБ вербує військовослужбовців серед співробітників охоронних фірм

Рейди здійснюються під приводом пошуку дезертирів

Федеральна служба безпеки Російської Федерації спільно з "правоохоронними органами" "Донецької/Луганської народних республік" проводить рейди з затримання співробітників місцевих охоронних фірм, щоб запропонувати їм оформити контракти на проходження військової служби. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Повідомляється, що рейди здійснюються під приводом пошуку дезертирів.

"Під керівництвом представників ФСБ РФ комендантськими підрозділами
1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, сумісно з т.зв. правоохоронними органами “ДНР/ЛНР”, під приводом розшуку дезертирів, проводяться рейди із затримання співробітників місцевих охоронних фірм, керівники яких не достатньо активно співробітничають з командуванням російських окупаційних військ. Затриманим під час рейдів особам пропонується оформити контракти на проходження військової служби у з’єднаннях і частинах російських окупаційних військ", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 13 березня Під керівництвом ...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 13 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що керівництво ФСБ Росії зажадало від самопроголошених республік на Донбасі різко активізувати боротьбу з "українським тероризмом".