ua en ru

На Донбасі за день поранено одного українського військового, - ООС

На Донбасі за день поранено одного українського військового, - ООС Фото: ООС на Донбасі (flickr.com/ministryofdefenceua)

Протягом дня на Донбасі зафіксовано 9 обстрілів з боку проросійських бойовиків

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за день, 17 жовтня 2018 року, поранення отримав один український військовий. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр ООС у Facebook.

Як зазначається, протягом дня на Донбасі було зафіксовано 9 обстрілів з боку проросійських бойовиків, при цьому 6 разів бойовики застосовували заборонене Мінськом озброєння.

Під обстрілами бойовиків сьогодні опинилися Авдіївка, Гнутове, Талаківка, Лебединське та Широкине.

"В ході ведення бойових дій один військовослужбовець об'єднаних сил отримав легке поранення. У разі загрози життю та здоров'ю особового складу командири приймали рішення на відкриття вогню у відповідь", - йдеться у повідомленні.

На Донбасі за день поранено одного українського військового, - ООС

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що за словами представника України у підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи в Мінську Олександра Моцика, ситуація на переговорах контактної групи близька до тупикової через позицію Російської Федерації.

Крім того, повідомлялося, що за словами президента України Петра Порошенка, мир в Україні на умовах капітуляції є категорично неприйнятним.