ua en ru

На Донбасі за день поранено одного українського військового, - ООС

На Донбасі за день поранено одного українського військового, - ООС Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

На Донбасі зафіксовано 15 обстрілів з боку бойовиків

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за день, 13 вересня 2018 року, поранення отримав один український військовий. Про це йдеться у повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Як зазначається, станом на 18 годину вечора на Донбасі зафіксовано 15 обстрілів з боку бойовиків, які сьогодні застосовували гранатомети, стрілецьку зброю та кулемети, а також п'ять разів вогонь вівся із забороненого Мінськом озброєння.

Так, сьогодні обстріли велися в районі Станиці Луганської, Кримського, Березового, Старогнатівки, Гранітного, Чермалика, Павлополя, Гнутового, Водяного, Лебединського та Широкиного.

"У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на противника з метою змусити його припинити обстріл. В ході ведення бойових дій один військовослужбовець об'єднаних сил отримав поранення", - йдеться у повідомленні.

На Донбасі за день поранено одного українського військового, - ООС

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що на Донбасі вчора постраждали двоє українських військових.

Додамо, раніше президент України Петро Порошенко заявляв, що з початку російської агресії на Донбасі в 2014 році загинув 21 рятувальник.