ua en ru

На Донбасі за день бойовики 9 разів обстрілювали позиції ООС, - штаб

На Донбасі за день бойовики 9 разів обстрілювали позиції ООС, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики з сьомої години ранку і до 18:00 9 разів порушили режим припинення вогню

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за день, 2 жовтня 2018 року, зафіксовано 9 обстрілів з боку проросійських бойовиків. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр ООС у Facebook.

За даними штабу, бойовики з сьомої години ранку і до 18:00 9 разів порушили режим припинення вогню, зокрема, тричі бойовики здійснювали обстріли з забороненого Мінськом озброєння.

Як зазначається, з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї бойовики вели обстріли по Кримському, Новотошковському, Оріховому, Луганському, Старогнатівці, Чермалику та Павлополі.

Крім того, з заборонених мінометів бойовики обстрілювали українські позиції поблизу Оріхового, Луганського та Старогнатівки, а по Луганському бойовики вели вогонь з озброєння БМП.

"В ході бойових дій втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил немає. Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем об’єднаних сил", - йдеться у повідомленні.

На Донбасі за день бойовики 9 разів обстрілювали позиції ООС, - штаб

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що на окупованому Російською Федерацією Донбасі за час "шкільного перемир'я", з 29 серпня по 30 вересня 2018 року, зафіксовано майже 800 обстрілів з боку бойовиків.

Відзначимо, на блокпосту "Мар'їнка" в Донецькій області прикордонник отримав опік сітківки в результаті застосування бойовиками лазерної зброї.