ua en ru

На Донбасі в частинах ЗС РФ відбувається розкрадання зброї і боєприпасів, - розвідка

На Донбасі в частинах ЗС РФ відбувається розкрадання зброї і боєприпасів, - розвідка Фото: на Донбасі у частинах ЗС РФ відбувається розкрадання зброї і боєприпасів

Триває розкрадання зброї, боєприпасів та інших матеріально-технічних засобів

На Донбасі у з'єднаннях та частинах 1, 2 АК Збройних сил Російської Федерації триває розкрадання зброї, боєприпасів та інших матеріально-технічних засобів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"У танковому батальйоні 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК з вини російських офіцерів, які періодично самовільно залишали район запасних позицій і не організували охорону бойової техніки підпорядкованих їм підрозділів, з декількох танків було викрадено боєприпаси для кулеметів і ящики з ручними гранатами та злито запас дизельного пального", - йдеться в повідомленні розвідки.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 26 травня У з'єднання об'єднаннях і частини...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 26 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що передові підрозділи окупаційних сил в самопроголошених "Донецькій та Луганській народних республіках" зіткнулися з критичним зниженням укомплектованості.