ua en ru

На Донбасі бойовики підірвали бойову гранату в квартирі багатоповерхового будинку, - розвідка

На Донбасі бойовики підірвали бойову гранату в квартирі багатоповерхового будинку, - розвідка Фото: на Донбасі бойовики підірвали бойову гранату в квартирі багатоповерхового будинку

На Донеччині тривають випадки застосування зброї в місцях проживання цивільних осіб

На Донеччині п'яні бойовики підірвали бойову гранату в квартирі багатоповерхового будинку. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"У зв'язку з неконтрольованим урахуванням боєприпасів у підрозділах 2 АК тривають випадки застосування російськими військовослужбовцями зброї в місцях проживання цивільного населення. 1 травня цього року п'яні солдати підірвали бойову гранату в квартирі багатоповерхового будинку", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 3 травня У з'єднання об'єднаннях і частини...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 3 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше розвідка повідомляла, що на підконтрольній самопроголошеної "Луганської народній республіці" території мирні жителі підірвалися на розтяжці, є загиблий. Також повідомляється, що місцеві окупаційні "влади" намагаються приховати факти установки мінних загороджень бойовиками інженерно-саперного підрозділу так званої ЛНР і звинувачують в інциденті диверсійно-розвідувальну групу сил АТО.