ua en ru

На Донбасі бойовик вкрав премії для передових підрозділів і втік до РФ, - розвідка

На Донбасі бойовик вкрав премії для передових підрозділів і втік до РФ, - розвідка Фото: на Донбасі бойовик вкрав премії для передових підрозділів

Бойовик дезертирував і зараз знаходиться в Ростові-на-Дону

На Донбасі один з бойовиків, довірена особа заступника начальника штабу першої окремої мотострілкової бригади (Кальміуське) 1 АК, викрав грошову винагороду військовослужбовцям передових підрозділів з'єднання. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Зазначено, що бойовик дезертирував і зараз знаходиться в Ростові-на-Дону.

"Довіреною особою заступника начальника штабу 1 окремої мотострілецької бригади (Кальміуське) 1 АК було викрадено грошову винагороду військовослужбовцям передових підрозділів з’єднання. На теперішній час зазначена особа дезертирувала та перебуває у місто Ростов-на- Дону", - йдеться в повідомленні розвідки.

Повідомляється, що цей факт приховується командуванням бригади. Вживаються заходи для відновлення преміального фонду, в тому числі за допомогою збору грошей серед військовослужбовців з'єднання.

Також зазначено, що бойовики використовують інфраструктуру колишніх промислових підприємств для проведення тренувань особового складу, що загрожує життю місцевих жителів.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 28 травня Призив на військову...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 28 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованих територіях Донбасу бойовики цілодобово споруджують фортифікаційні укріплення, через інтенсивні будівельні роботи зростає кількість травмованих і дезертирів.