ua en ru

На Донбасі військові РФ втекли з медроти, після чого зафіксовано нестачу психотропів

На Донбасі військові РФ втекли з медроти, після чого зафіксовано нестачу психотропів Фото: військові РФ на Донбасі

Серед військових РФ зростає кількість випадків правопорушень та самовільного залишення військових частин 

На окупованому Донбасі двоє військовослужбовців Російської Федерації втекли з медичної роти, після чого у підрозділі було зафіксовано нестачу психотропних препаратів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначаэться, серед окремих з’єднань і частин військових РФ зростає кількість випадків правопорушень та самовільного залишення військових частин.

"В ніч на 8 березня двоє російських військовослужбовців медичної роти 2 АК знаходячись на чергуванні самовільно залишили місце служби. Розслідуванням у медичному підрозділі вже виявлено велику нестачу лікарських засобів групи “А” та психотропних і сильнодіючих препаратів", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що у підрозділах комендантського полку (Луганськ) 2 АК відмічається зниження рівня морально-психологічного стану військових рядового складу через збільшення термінів перебування на постах та залучення до довготривалих пошуків дезертирів.

"У полку зростає кількість бажаючих перевестись в інші військові частини через фізичну перевантаженість та нестерпні умови несення служби", - повідомляє розвідка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Росії військових з досвідом боїв на Донбасі вербують для відправки в Сирію.