ua en ru

Долгополов вийшов у фінал турніру ATP у Бостаді, обігравши другого росіянина

Долгополов вийшов у фінал турніру ATP у Бостаді, обігравши другого росіянина Фото: Олександр Долгополов (twitter.com/TheDolgo)

Для українця це буде другий фінал у цьому році і восьмий - в кар'єрі

Перша ракетка України Олександр Долгополов вийшов у фінал турніру серії ATP у шведському Бостаді (грунт), здолавши у півфіналі росіянина Андрія Кузнєцова у двох сетах. Матч завершився з рахунком 6:3, 6:2, передає портал "Великий теніс України".

Зазначено, що, виконавши брейк на старті зустрічі, Долгоплову вдалося втримати перевагу, хоча у Кузнєцова були брейкпоінт у трьох геймах на подачі українця. У другій партії Олександр уникнув брейкпоінта при рахунку 1-2, після чого виграв п'ять геймів поспіль.

Як повідомляється, напередодні у чвертьфіналі Долгополов обіграв п'ятого сіяного Карена Хачанова (Росія), у якого було два матчболи у вирішальній партії.

Для українця це буде другий фінал у цьому році і восьмий - в кар'єрі (в одиночному розряді). Раніше в поточному сезоні Олександр став чемпіоном на змаганнях у Буенос-Айресі, де у вирішальному матчі здолав п'яту ракетку світу Кеї Нісікорі.

Суперник нашого тенісиста по фіналу "Skistar Swedish Open" визначиться в іспанському дербі Фернандо Вердаско і Давида Феррера.

Як очікується, вихід у фінал турніру в Бостаді дозволить українському тенісистові піднятися в топ-70 світового рейтингу вперше з середини квітня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що український тенісист Олександр Долгополов обіграв кращого на даний момент тенісиста Росії Карена Хачанова і вийшов до півфіналу турніру в шведському Бостаді.