ua en ru

Борг телеканалу ATR може бути сплачено з держбюджету

Борг телеканалу ATR може бути сплачено з держбюджету Фото: студія телеканалу ATR

Про це 1 березня повідомила прес-служба Міністерства інформаційної політики України

Кабінет міністрів України на найближчому засіданні розгляне питання щодо сплати боргу кримськотатарського телеканалу ATR за рахунок коштів, частково передбачених у державному бюджеті України на "вирішення проблем Криму". Про це сьогодні повідомили у прес-службі Міністерства інформаційної політики України (МІП).

Відповідний лист із проханням дати відстрочку в погашенні боргу телекомпанія ATR направить шведській SES ASTRA AB.

Як зазначається, український мовник попросить про відстрочення дати виконання боргових зобов'язань з боку компанії "Атлант-СВ" (ATR).

Не знаю, откуда это стало известно, мы о конкретике не распространялись, но уже из двух СМИ позвонили, поэтому сразу отв...

Опубліковано Ayder Muzhdabaev 29 лютого 2016 р.

Раніше заступник генерального директора ATR Айдер Муждабаєв попередив, що найближчими днями кримськотатарський телеканал може припинити супутникове мовлення через те, що "більше не може оплачувати трансляцію".

Опубліковано ATR 29 лютого 2016 р.

"Українська держава вже зробила крок назустріч органам національного самоврядування кримських татар. За словами прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, до держбюджету-2016 на фінансування Меджлісу кримськотатарського народу закладено 60 мільйонів гривень. Народний депутат України, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров наголосив, що, хоч телеканал і є приватним підприємством, частину бюджетних коштів буде спрямовано в тому числі й на його фінансову підтримку", - йдеться у прес-релізі Мінінформполітики.

Борг телеканалу ATR може бути сплачено з держбюджету

Як повідомлялося 1 березня, два кримськотатарських телеканали можуть припинити мовлення у Криму.

Борг телеканалу ATR може бути сплачено з держбюджету

Нагадаємо, 23 лютого МІП презентував комунікаційну кампанію "Крим - це Україна".

Борг телеканалу ATR може бути сплачено з держбюджету

Фото: онлайн-мовлення телеканалу ATR в Інтернеті (ATR.ua/ua/live)