ua en ru

У документах підозрюваних в отруєнні Скрипалів були свідчення причетності до спецслужб

У документах підозрюваних в отруєнні Скрипалів були свідчення причетності до спецслужб Фото: підозрювані в отруєнні Скрипалів (скрін з відео камер спостереження)

На документах підозрюваних були свідчення роботи у спецслужбах РФ

Шеф-редактор "The Insider-Russia" Роман Доброхотов заявив, що на документах двох росіян, яких звинувачують в отруєнні Сергія і Юлії Скрипаль у Солсбері, були позначки, що свідчать про причетність цих людей до спецслужб РФ. Про це повідомляє "Громадське".

"Найважливіше, напевно, з наших відкриттів це те, що в паспортних даних цих людей ми знайшли позначку, яка вказує на те, що вони є представниками спецслужб. По-перше, ми виявили, що там немає документів, які зазвичай є у звичайній паспортної базі. Тобто по суті у них є тільки їхній фейковий паспорт, всі інші дані закриті з позначкою "СС", що може означати "Совершенно секретно" або "Спецслужбы", - розповів Доброхотов.

За його словами, на паспортних документах підозрюваних в отруєнні Скрипалів були написані цифри, які збіглись із номером однієї із будівель Міноборони РФ.

"Є окрема печатка, на якій написано "Сведений не давать" і якийсь міський телефон. Перевіривши цей номер по московській базі, ми виявили, що це номер відносить до Міністерства оборони", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Великобританії поліція оприлюднила серію фотографій з камер відеоспостереження з двома росіянами, яких звинувачують в отруєнні Сергія і Юлії Скрипаль в Солсбері.