ua en ru

Домовленості, досягнуті під час зустрічі керівництва Державіаадміністрації з профспілками, сприятимуть удосконаленню умов праці авіафахівців, - Мінтранс

Під час зустрічі заступника міністра транспорту та зв'язку України, голови Державіаадміністрації Анатолія Колісника з керівництвом профспілок та громадських організації авіаційної галузі було прийнято низку рішень, які в подальшому сприятимуть удосконаленню умов праці авіа фахівців, повідомляє прес-служба Мінтрансу.

Зокрема, для зручності представників льотного складу та з метою економії часу буде розглянута можливість проходження медичної сертифікації авіаційним персоналом у медико-санітарній частині регіонального структурного підрозділу «Київцентраеро», який знаходиться у Борисполі та відповідає європейським вимогам.

Крім того, фахівці Державіаадміністрації підготують пропозиції по розробці нових національних санітарних правил у цивільній авіації.

Інспекції Державіаадміністрації доручено під час перевірок експлуатантів звернути увагу на дотримання керівництвом авіакомпаній усіх вимог правил визначення робочого часу та часу відпочинку екіпажів повітряних суден цивільної авіації.