ua en ru

Дочірня компанія фігуранта "схем" у Міноборони підписала з УЗ договір про постачання палива

Дочірня компанія фігуранта "схем" у Міноборони підписала з УЗ договір про постачання палива Фото: компанія з орбіти "Трейд коммодити" виграла тендер УЗ (.thebalance.com)

Компанія "Газтрейд" поставить залізниці 9 тис. тонн дизельного палива

Компанія "Газтрейд", що є дочірнім підприємством "Трейд коммодити", (фігурант справи про корупцію в Міністерстві оборони-ред.) уклала договір на поставку палива державному перевізнику ПАТ "Укрзалізниця". Про це повідомляє портал enkorr.

Згідно з результатами тендеру, опублікованими в системі ProZorro, компанія зобов'язалася поставити УЗ 9 тис. тонн дизельного палива за ціною 24 648 гривень/тонна.

Запропонована ТОВ "Газтрейд" ціна на 3% (на 1 132 гривень/тонна) нижче, ніж середня ціна тонни ДИЗПАЛИВА на крупнооптовому ринку в день підписання договору (25 480 гривень/тонна).

Нагадаємо, Солом'янський районний суд Києва заарештував 100% акцій компанії "Трейд Коммодити", причетного до розкрадання коштів посадовими особами Міністерства оборони.

Крім арешту, суд наклав заборону на будь-які дії з цими цінними паперами, пов'язані з їх відчуженням або розпорядженням.