ua en ru

Суд заарештував акції причетною до схем Міноборони компанії

Суд заарештував акції причетною до схем Міноборони компанії Фото: суд заарештував статутний фонд причетною до корупції в Міноборони компанії (фото з відкритих джерел)

Раніше були заарештовані розміщені не рахунках компанії грошові кошти

Солом'янський районний суд Києва заарештував 100% акцій компанії "Трейд Коммодити", причетного до розкрадання коштів посадовими особами Міністерства оборони. Про це свідчить рішення суду.

Згідно з документом, 14 листопада суд задовольнив клопотання детектива Національного антикорупційного бюро, в якому детектив просив суд заарештувати активи компанії у вигляді 100% статутного капіталу, що становить 7,4 тис. гривень.

Відзначимо, що зазначені акції належать директору "Трейд Коммодити".

Крім арешту, суд наклав заборону на будь-які дії з цими цінними паперами, пов'язані з їх відчуженням або розпорядженням.

Нагадаємо, раніше Солом'янський районний суд Києва наклав арешт на 149,34 млн гривень компанії "Трейд Коммодити" на рахунках в банку "Південий".

Компанія фігурує в розслідуванні корупційних дій посадових осіб Міністерства оборони, в результаті яких держбюджету було завдано збитків в особливо великих розмірах.