ua en ru

ДНР заборонила бойовикам коментувати боєздатність підрозділів, - Тимчук

ДНР заборонила бойовикам коментувати боєздатність підрозділів, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук розповів про ситуацію в ДНР

У ДНР готуються до чисток серед співробітників "міністерства внутрішніх справ"

У самопроголошеній "Донецькій народній республіці" заборонили бойовикам коментувати боєздатність підрозділів. Про це йдеться в повідомленні координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тымчука.

"Командування "1-го АК ДНР" видало наказ категорично заборонити "військовослужбовцям" коментувати ситуацію в частинах і підрозділах, особливо що стосується рівня боєздатності і боєготовності. Особовий склад попереджений, що поширення подібної інформації, в тому числі у вигляді заяв для залучення уваги до проблем у забезпеченні бойовиків, буде жорстко припинятися, до контролю за виконанням даного наказу залучено МДБ ДНР", - повідомив Тимчук.


За його словами, найближчим часом на тимчасово окуповану територію Донецької області прибудуть представники ФСБ і МВС Росії, щоб встановити "потенційних ворогів ДНР" з числа співробітників "міністерства внутрішніх справ ДНР".

"До зазначеної категорії в першу чергу належать "перебіжчики", тобто особи, які прибули з неокупованої території в останні 2 роки і вступили на службу окупантам", - додав Тимчук.

Нагадаємо, ДНР відмовилася обміняти полонених за формулою "25 на 50".