ua en ru

У ДНР "суддів" зобов'язали перераховувати гроші для кураторів з Росії, - Тимчук

У ДНР "суддів" зобов'язали перераховувати гроші для кураторів з Росії, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

Розміри так званої "данини" становлять від 1 до 5 тис. доларів щомісяця

У самопроголошеній "Донецькій народній республіці" так званих "суддів" зобов'язали щомісяця перераховувати від 1 до 5 тис. доларів для кураторів з Росії. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Так звані "судді", які працюють в ДНР, щомісяця платять в "верховний суд ДНР" данину в розмірі від 1 до 5 тис. доларів. Зазначені кошти передаються кураторам з РФ, які приїжджають для "перевірки правового поля судової системи республіки", - повідомив Тимчук.

За його словами, у разі виникнення "заборгованості" їм надходили погрози про вжиття заходів до у вигляді арештів "за винесення завідомо незаконних рішень".

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». Сетью группы ИС зафиксировано перемещение сил и средств оккуп...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 20 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики ДНР намір видавати власні автомобільні номери в обов'язковому порядку. Зокрема, планується, що з 2018 року така процедура буде обов'язковою для власників транспорту на окупованій території Донецької області.