ua en ru

У ДНР повідомили про пошкодження ж/д шляху, по якому в Україну вивозиться вугілля

У ДНР повідомили про пошкодження ж/д шляху, по якому в Україну вивозиться вугілля Фото: станція Микитівка

Рух на ділянці зупинено після вчорашніх обстрілу

В результаті бойових дій 27 серпня було пошкоджено залізничний перегін Микитівка-Майорська в Горлівці (Донецька обл.), за яким здійснюються вивезення вугілля на ТЕС України. Про це повідомляє сепаратистський сайт "Донецьке агентство новин" з посиланням на "міністерство транспорту ДНР".

"На станції Майорська 27 серпня о 16:00 в результаті проведення бойових дій виявлено пошкодження по парним і непарній коліях. Пошкоджений колії загальною довжиною 103 метри, 22 залізобетонних бруса, рамні рейки, контррейка і 68 залізобетонних шпал", - повідомили в "міністерстві".

Як зазначається, рух на ділянці зупинено, відновлювальні роботи на залізничних коліях почнуться після обстеження місця обстрілу співробітниками МНС.

Нагадаємо, напередодні залізничну ділянку Майорська-Микитівка в Донецькій області був відремонтований після ушкоджень бойовиками.

Як повідомлялося раніше, вивезення дефіцитного антрациту із зони проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі здійснюється через залізничні переходи Микитівка-Майорська, Ясинувата-Скотоватая і Сентянівка-Шипилово.