ua en ru

У ДНР поширюються чутки про можливе відсторонення Захарченко на початку літа, - Тимчук

У ДНР поширюються чутки про можливе відсторонення Захарченко на початку літа, - Тимчук Фото: у ДНР распроняют чутки про відсторонення Захарченко

Новим главою самопроголошеної ДНР, за чутками, може стати екс-нардеп від Партії регіонів

У самопроголошеній "Донецької народній республіці" поширюються чутки про нібито усунення ватажка ДНР Олександра Захарченко на початку літа. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив нардеп, координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"В середовищі "управлінців" ДНР поширюється інформація про можливе відсторонення на початку літа цього року А. Захарченка з посади голови ДНР. Причини появи цих чуток неясні", - повідомив Тимчук.

Він також зазначив, що згідно з тими ж чутками, нібито російськими кураторами на посаду голови ДНР розглядається кандидатура А. Бобкова - народного депутата України VII скликання від Партії регіонів, колишнього директора Горлівського коксохімічного заводу, який в 2015-2016 рр. проходив службу" в "1-м АК ДНР" на командних посадах.

Нагадаємо, раніше лідер самопроголошеної "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко пообіцяв незабаром назвати ім'я вбивці бойовика "Гіві" (Михайла Товстих).