ua en ru

У ДНР поширюють чутки про масштабний наступ ВСУ з авіабомбардуванням

У ДНР поширюють чутки про масштабний наступ ВСУ з авіабомбардуванням Фото: Дмитро Тимчук

У "республіці" проводять демонстративні заходи з підготовки бомбосховищ

Бойовики "Донецької народної республіки" запевняють місцеве населення, що українські війська готують масштабний наступ з потужними артилерійськими обстрілами і авіаційними бомбардуваннями. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.


"У Донецьку і ряді н.п., що контролюються "ДНР", бойовики масово перевіряють бомбосховища, а також проводять роботи по переобладнанню в притулки підвалів житлових будинків. На Іловайському залізничному вокзалі проведена ревізія бомбосховища і завезена питна вода. У н.п. Донецьк, Ясинувата, Зугрес та ін. в багатоповерхових житлових будинках з підвалів винесено сміття і проведена обробка антисептичними засобами, також проводяться заходи щодо перевірки та відновлення бомбосховищ. Заходи проводяться демонстративно, місцевим жителям пояснюють, що українські війська готують масштабний наступ з потужними артилерійськими обстрілами і авіаційними бомбардуваннями", - написав Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». В зоне АТО фиксируется активизация российско-террористических...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 17 серпня 2016 р.

Нагадаємо, за даними "головного управління статистики ДНР", станом на початок серпня чисельність постійного населення "республіки" складає 2 млн 317 тисяч осіб.