ua en ru

ДНР поширює чутки про перекидання загонів "язичників" на передову, - Тимчук

ДНР поширює чутки про перекидання загонів "язичників" на передову, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

За чутками, дані загони нібито сформовано виключно з "ідолопоклонників"

Самопроголошена "Донецька народна республіка" поширює чутки про перекидання силами АТО загонів "язичників" на передову. Про це йдеться в повідомленні у Facebook координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.

За словами Тимчука, у прифронтових районах окупованої частини Донецької області поширюються чутки про те, що командування АТО перекидає на фронт "особливі штурмові загони", сформовані з спеціально відібраних і підготовлених "націоналістично налаштованих" ветеранів боїв на Донбасі.

"Згідно з чутками, особлива риса даних "штурмових загонів" полягає в тому, що вони сформовані виключно з "ідолопоклонників", що вірують в Перуна і практикують людські жертвопринесення. У багатьох випадках фігурують "подробиці" типу "у них чорний стяг, а на ньому-череп з кістками" або "вони носять вовчі шкури", часто включаються свідчення "очевидців", які, відвідуючи неокуповану територію, "особисто бачили" капища з ідолами язичницьких богів в місцях дислокації підрозділів ЗСУ, з останками людських жертв", - зазначив Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». В течение прошедших суток в ходе обстрелов со стороны российс...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 27 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що командування РФ на Донбасі заборонило розголошувати дані про загиблих і поранених бойовиків. Заборона пояснюється тим, що українська сторона використовує цю інформацію в розвідувальних і пропагандистських цілях.