ua en ru

У ДНР намагаються виправити критичну ситуацію в енергетиці, - Тимчук

У ДНР намагаються виправити критичну ситуацію в енергетиці, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (УНІАН)

Бойовики намагаються відновити функціонування двох вітрогенераторів

У так званій "Донецькій народній республіці" (ДНР) намагаються виправити критичну ситуацію в енергетиці. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"В ДНР продовжують спроби виправити критичну ситуацію в енергетиці в окупованій частині Новоазовського району і відновити функціонування двох вітрогенераторів "Новоазовського вітропарку", обладнання якого в січні 2017 р було частково знищено та здано на металобрухт бойовиками "9-го омшп мп 1-го АК ДНР", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, для запуску генераторів бойовики залучили двох фахівців, які проживають на окупованій території. Разом з тим, повідомляється, що вони не змогли "обійти" захист системи вітроелектростанції, яка запускається з централізованого пульта, розташованого на контрольованій Україною території.

Крім того, Тимчук повідомляє, що в ДНР розробили проект і приступили до будівництва лінії електропередач ЛЕП-35, яка повинна з'єднати н. п. Тельманове та Новоазовськ.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують обст...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 22 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Станицею Луганською згоріло 20 опор ліній електропередачі.