ua en ru

Під Станицею Луганською згоріло 20 опор ліній електропередачі

Під Станицею Луганською згоріло 20 опор ліній електропередачі Фото: лічильник електроенергії (Гонтар Володимир/УНІАН)

Енергетики не знають, як вирішити проблему з ремонтом

В селі Малинове Станично-Луганського району в понеділок вночі, 21 серпня, згоріли 20 двох опор повітряних ліній електропередачі. Про це у вівторок, 22 серпня, повідомили в ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" в Facebook.

"За даними Станично-Луганського РЕЗ, без світла залишилися 30 абонентів - всі, хто живе в селі на даний момент", - йдеться в повідомленні.

Як припускають на підприємстві, причиною згоряння опор стала пожежа в лісі. В результаті полум'я перекинулося на дерев'яні опори із залізобетонними приставками. Наголошується, що також в селі згоріло 30 будинків.

"В даний час невідомо, яким чином вирішити проблему. Для проведення подальших робіт відсутні і матеріали, паливо, так взагалі невідомо, коли і яким чином буде відновлено електропостачання", - додали на підприємстві.

ПІД СТАНИЦЕЮ ЛУГАНСЬКОЮ ЗГОРІЛИ 30 ОПОР В селі Малинове Станично-Луганського району вчора вночі, 21 серпня, згоріли 20...

Опубліковано ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" 22 серпня 2017 р.

У зв'язку з цим енергетики звернулися за допомогою до місцевої влади і поки чекають рішення.

Наголошується, що "Луганське енергетичне об'єднання" в даний час знаходиться в "жахливій господарській кризф, яка триває вже дев'ять місяців та виникла в результаті фінансових санкцій НКРЕКП і арешту рахунків".

"Сподіваємося, що ці обставини не стануть причиною енергетичних проблем в Луганській області", - підкреслили на підприємстві.

Нагадаємо, голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський розповів, коли область відмовиться від електрики з ОРДЛО.