ua en ru

У ДНР п'яний російський військовий на бойовій машині наїхав на авто місцевого жителя

У ДНР п'яний російський військовий на бойовій машині наїхав на авто місцевого жителя Фото: военная техника в ДНР

Водій автомобіля помер на місці інциденту

На непідконтрольній території Донецької області п’яний водій бойової машини наїхав на автомобіль місцевого мешканця. В результаті інциденту чоловік загинув на місці, передає Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Відзначають, що на непідконтрольних територіях продовжують мати місце випадки злочинів військовослужбовців ЗС Росії у відношенні до місцевого населення.

"Під час пересування бойової техніки у рамках підготовки до "святкових" заходів водій бойової машини зі складу одного з полків 1 АК ЗС РФ, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, здійснив наїзд на легковий автомобіль місцевого жителя. Цивільний водій автомобіля помер на місці пригоди", - повідомляють в розвідці.

Також відзначають, що внаслідок тиску командування полку на місцеві "органи правопорядку" загиблий визнаний винним у дорожньо-транспортній пригоді", - повідомляють в розвідці.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей станом на 5 травня На тимчасово окупова...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 5 травня 2017 р.

Нагадаємо, розвідка повідомила, що у Горлівці загострилося протистояння між кримінальними угрупованнями.