ua en ru

У ДНР провели навчання на випадок "широкомасштабного наступу ВСУ", - Тимчук

У ДНР провели навчання на випадок "широкомасштабного наступу ВСУ", - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (УНІАН)

Навчання показали непрофесіоналізм "співробітників військкоматів" ДНР

У так званій "Донецькій народній республіці" (ДНР) провели навчання на випадок "широкомасштабного наступу" Збройних сил України (ЗСУ). Про це Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"В "військкоматах" ДНР проведені дії по тривозі в "умовах широкомасштабного наступу ВСУ і загальної мобілізації в ДНР", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, такі навчання були проведені в Донецьку, а також в населених пунктах на півдні окупованої частини Донецької області.

"Попередні підсумки негативні: навчання показали низький рівень професіоналізму "співробітників військкоматів", неоперативність і невміння діяти в подібних ситуаціях. В приватних бесідах "працівники військкоматів" висловлюють крайнє невдоволення подібними раптовими перевірками", - повідомив Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». Подавляющее количество обстрелов со стороны российско-террори...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 7 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики самопроголошених "Донецької народної республіки" (ДНР) і "Луганської народної республіки" (ЛНР) під керівництвом російського генерала готуються до проведення командно-штабних навчань.