ua en ru

Бойовики ДНР і ЛНР під керівництвом російського генерала готуються до навчань, - ІС

Бойовики ДНР і ЛНР під керівництвом російського генерала готуються до навчань, - ІС Фото: Дмитро Тимчук (nfront.org.ua)

Навчання бойовиків заплановані на вересень, відзначили в "Інформаційному спротиві"

Бойовики самопроголошених "Донецької народної республіки" (ДНР) і "Луганської народної республіки" (ЛНР) під керівництвом російського генерала готуються до проведення командно-штабних навчань. Про це координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук повідомив в Facebook.

"Під керівництвом начальника штабу - першого заступника командувача 8 армії Південного військового округу Збройних сил РФ генерал-майора Цекова і групи офіцерів штабу 8 армії в "1 Армійському корпусі ДНР" і "2 Армійському корпусі ЛНР" здійснюється підготовка до проведення командно-штабних навчань, запланованих на вересень", - написав Тимчук.

За його словами, у зв'язку з цим на території, контрольованій бойовиками, "військові комісаріати" почали уточнювати списки приписаних військовозобов'язаних і техніки.

"Характерною рисою даних командно-штабних навчань є єдиний оперативний фон і тимчасові інтервали, повністю збіжні з задумом спільного стратегічного навчання ЗС РФ і Білорусі, офіційно запланованого в період з 14 по 20 вересня", - додав Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». На протяжении последней недели, в период с 29 августа по 5 се...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 5 вересня 2017 р.

Нагадаємо, у серпні координатор групи "Інформаційне спротив" заявив, що російське командування терористів на Донбасі заборонило розголошувати дані про загиблих і поранених бойовиків.