ua en ru

ДНР ніхто в світі не визнає, а її приєднання до РФ не треба ні Росії, ні Донбасу, - Ахметов

Самопроголошену "Донецьку народну республіку" (ДНР) ніхто в світі не визнає, а її приєднання до Російської Федерації не треба ні Росії, ні Донбасу.

Самопроголошену "Донецьку народну республіку" (ДНР) ніхто в світі не визнає, а її приєднання до Російської Федерації не треба ні Росії, ні Донбасу. Про це заявив український підприємець, власник компанії СКМ Рінат Ахметов (на фото), передає його прес-служба.

"...Донецька народна республіка. Її ніхто в світі не визнає. А структура нашої економіки - це вугільна промисловість, це металургія, це енергетика, це машинобудування, це хімічна промисловість і це сільське господарство. І всі суміжні підприємства, які з цим пов'язані. Ми потрапимо під величезні санкції, ми не зможемо ні продавати, ні виробляти. Це означає зупинка виробництва, це означає безробіття, це означає бідність", - зазначив Ахметов.

На його думку, приєднання Донбасу до РФ не треба ні Росії, ні Донбасу.

"Від цього не виграє ні Росія, ні Донбас. Ми потрапимо під величезні санкції, і точно так само ми не зможемо ні продавати, ні виробляти свою продукцію. Це означає економічний спад, безробіття і бідність", - підкреслив Ахметов.

Він вважає, що єдиний правильний шлях - зміна в Конституції, децентралізація влади.

"Це тоді, коли влада з Києва переходить в регіони. Це тоді, коли влада не призначають, а обирають. І це тоді, коли місцева влада бере відповідальність за сьогодення і майбутнє перед людьми", - резюмував Ахметов.

(Відео: YouTube /Систем Кепітал Менеджмент)