ua en ru

У ДНР між бойовиками і місцевим населенням сталася сутичка, постраждали 6 людей

У ДНР між бойовиками і місцевим населенням сталася сутичка, постраждали 6 людей Фото: бойовики ДНР (twitter.com/dubovoyslavyans)

П'яні бойовики на Донбасі спровокували бійку з місцевим населенням

На тимчасово непідконтрольної Україні території Донецької області між бойовиками і місцевим населенням сталася сутичка, постраждали 6 осіб. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook.

"У з'єднаннях та частинах 1 (Донецьк), 2 (Луганськ) АК ЗС РФ тривають правопорушення, вчинені військовослужбовцями проти місцевого населення, що обумовлено збільшенням, після чергової ротації, чисельності у складі підрозділів російських окупаційних військ осіб з кримінальним минулим і низькими морально-психологічними якостями", - йдеться в повідомленні

Згідно з інформацією розвідки, група військовослужбовців 5 окремої мотострілкової бригади (Макіївка) після надмірного вживання алкогольних напоїв спровокувала бійку з місцевими жителями, які відмовилися вшановувати їх і частувати спиртним.

Наголошується, що в результаті інциденту шістьох учасників бійки, у тому числі 4 військовослужбовців, з травмами різного ступеня тяжкості доставили в міські медичні установи.

У ДНР між бойовиками і місцевим населенням сталася сутичка, постраждали 6 людей

Фото: скріншот Facebook (facebook.com/theDefenceIntelligence.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з метою запобігання пияцтва передових позиціях, бойовиків на Донбасі залякують розвідувальною діяльністю сил антитерористичної операції.