ua en ru

У ДНР/ЛНР усунули ряд "силовиків" після акцій українського підпілля 24 серпня, - ІС

У ДНР/ЛНР усунули ряд "силовиків" після акцій українського підпілля 24 серпня, - ІС Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

В окупованих районах розслідують масове розклеювання листівок до Дня Незалежності України

У самопроголошених Донецькій та Луганській "народних республіках" усунули ряд "силовиків" після акцій українського підпілля на День Незалежності України. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За словами Тимчука, в ДНР і ЛНР російські куратори розслідують події 24 серпня 2017 року, коли в багатьох містах пройшла масова акція українського підпілля по розклеюванню листівок до Дня Незалежності.

"У звітах сказано дослівно "акція була раптовою і носила характер заздалегідь організованої і підготовленої", а також, що "немає ніякого сумніву, що на території народних республік діє ретельно залегендована та ефективна диверсійно-терористична мережа агентів і місцевого банд-підпілля (прим.: так в оригіналі), керованих спеціальними службами України", - зазначив Тимчук.

Він підкреслив, що на час розслідування від виконання службових обов'язків було усунуто ряд керівників місцевих структурних підрозділів так званого "міністерства державної безпеки".

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». В течение прошедших суток в ходе обстрелов со стороны российс...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 27 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ДНР поширює чутки про перекидання загонів "язичників" на передову. За чутками, дані загони нібито сформовано виключно з "ідолопоклонників".