ua en ru

ДНР готується до активізації бойових дій на маріупольському напрямі, - Тимчук

ДНР готується до активізації бойових дій на маріупольському напрямі, - Тимчук Фото: бойовмкм ДНР (twitter.com/borisich_glass)

Бойовики отримали наказ підготуватися до активізації бойових дій з 14 вересня, заявив Тимчук

Терористи "Донецької народної республіки" (ДНР) готуються до активізації бойових дій на маріупольському напрямі. Про це заявив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

"Підрозділи "1-го армійського корпусу ДНР" на маріупольському напрямку отримали наказ підготуватися до активізації бойових дій з 14 вересня 2017 року. Командирам формувань окупантів наказано провести раптові перевірки боєготовності і ефективності несення служби бойовиками, аргументуючи це нібито наступом ВСУ, який готується", - написав Тимчук.

Разом з тим, рядовий склад бойовиків пов'язує підвищення рівня боєготовності з очікуваним в середині вересня приїздом комісії з числа представників Міноборони РФ - так званих "кураторів" та "радників", додав координатор "Інформаційного спротиву".

"Також в середовищі окупантів активно обговорюється питання направлення за підсумками перевірки груп бойовиків для проведення двотижневого курсу підготовки у військових таборах на території РФ", - заявив Тимчук.

Оперативные данные группы ИС В период с 6 по 12 сентября с.г. российско-террористические войска на Донбассе увеличили к...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 12 вересня 2017 р.

Нагадаємо, 12 вересня в СБУ повідомили, що слідчі управлінь спецслужби в Луганській і Донецькій областях протягом 2017 року завершили досудове слідство стосовно 132 "силовиків і чиновників" терористичних організацій ДНР/ЛНР.