ua en ru

В ДНР бойовики почали готуватися до ймовірної мобілізації

В ДНР бойовики почали готуватися до ймовірної мобілізації Фото: ДНР

Керівників "бюджетних організацій" зобов'язали надати інформацію про чоловіків призовного віку

В так званій "Донецькій народній республіці" (ДНР) бойовики почали готуватися до ймовірної мобілізації. Про це йдеться у повідомленні ТСН.

За інформацією видання, на території окупованого Донецьку керівників "бюджетних організацій" зобов'язали надати інформацію про чоловіків призовного віку, які працюють на підприємствах.

Крім того, журналіст Микита Сініцин на своїй сторінці у Facebook повідомив про аналогічні заходи й у Горлівці.

"У п'ятницю, 17 березня, в деяких організаціях і підприємствах Горлівки військовозобов'язаним чоловікам почали роздавати анкети в яких пропонували відповісти на цілий ряд питань...Перелік питань наводять на думки про плани з мобілізації військовозобов'язаних в так звані збройні сили ДНР: відповіді на питання про поїздки закордон і родичів повинні допомогти виявити "неблагонадійних", а питання про хвороби - виявити непридатних до військової служби", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, в анкеті чоловікам пронується відповісти на запитання щодо закордонних поїздок, наявність родичів за межами ДНР, а також необхідно внести відомості про хвороби.

В ДНР готовится мобилизация военнообязанных? В пятницу, 17 марта, в некоторых организациях и предприятиях Горловки воен...

Опубліковано Nikita Sinicin 20 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у ДНР з неповнолітніх створюють "воєнізовані підрозділи самооборони".