ua en ru

У ДНР активізувалася кампанія з "націоналізації" покинутого житла, - ІС

У ДНР активізувалася кампанія з "націоналізації" покинутого житла, - ІС Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

Представники ДНР шукають покинуті квартири і будинки для "націоналізації"

На підконтрольній самопроголошеній "Донецькій народній республіці" території активізувалася кампанія з так званої "націоналізації" покинутого житла. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Слідом за ЛНР, в ДНР різко активізувалася чергова кампанія по "інвентаризації покинутого житлового фонду". "Правоохоронці ДНР" разом з представниками "адміністрації глави ДНР" Олександра Захарченка та "міністра доходів і зборів ДНР" Олександра Тимофєєва ("Ташкент") вишукують "покинуті" квартири і будинки (власники яких тривалий час відсутні), з метою подальшої "націоналізації"", - повідомив Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». Не смотря на общее уменьшение количества и интенсивности обст...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 6 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Тимчук повідомив, що на окупованому Донбасі погіршилася ситуація у сфері енергетики у зв'язку з відмовою України постачати електроенергію до непідконтрольних районів. А станом на початок серпня в окупованій частині Новоазовського району Донецької області ледь вдається підтримувати напругу на прийнятному рівні.