ua en ru

Блокада Донбасу: Дніпровський меткомбінат під загрозою зупинки

Блокада Донбасу: Дніпровський меткомбінат під загрозою зупинки Фото: Дніпровський меткомбінат

Через блокаду Донбасу є проблема з сировиною з ПАТ "Алчевськкокс"

За станом на 21 лютого 2017 року існує загроза зупинки ПАТ "Дніпровський металургійний комбінат". Основною причиною цього є те, що через блокаду Донбасу припинена робота ПАТ "Алчевськкоксу" і поставки сировини з підприємства. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

"Керівництво Корпорації "ІСД" та ПАТ "ДМК" роблять все можливе, щоб містоутворююче підприємство Кам'янської продовжило свою роботу. Для безперебійної роботи частина коксу комбінат купує у ПАТ "Євраз южкокс" і за межами України в Польщі, але з-за нестачі оборотних коштів і високої вартості коксу поставки сировини на ПАТ "ДМК" - неритмичны", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що проблема з сировиною для меткомбінату не буде настільки гострою, є відновить свою роботу ПАТ "Алчевськкокс" .

"В цьому випадку зростуть обсяги поставок сировини і зменшиться його собівартість", - повідомляється на сайті підприємства.

Нагадаємо, 19 лютого 2017 року ватажок ЛНР Ігор Плотницький заявив, що планує "национализировать" підприємства Ріната Ахметова.