ua en ru

У Дніпропетровській області в залі суду чоловік підірвав гранати, є загиблий і поранені

У Дніпропетровській області в залі суду чоловік підірвав гранати, є загиблий і поранені Фото: суд у Нікополі (court.gov.ua)

Осколкові поранення отримали троє підсудних, два працівники конвойної служби, співробітник суду та одна цивільна особа

У Нікопольському суді (Дніпропетровська область), під час судового засідання у четвер, 30 листопада, вибухнуло дві гранати. У результаті загинула одна людина, семеро травмовані, передає прес-служба поліції Дніпропетровської області.

"Під час слухання справи за фактом вбивства, батько потерпілого витягнув 2 гранати та підірвав їх. Від вибуху сам чоловік загинув на місці. Осколкові поранення отримали троє підсудних, два працівники конвойної служби, співробітник суду та одна цивільна особа. Всіх потерпілих доставили до лікарні", - йдеться у повідомленні.

У Дніпропетровській області в залі суду чоловік підірвав гранати, є загиблий і пораненіУ Дніпропетровській області в залі суду чоловік підірвав гранати, є загиблий і пораненіУ Дніпропетровській області в залі суду чоловік підірвав гранати, є загиблий і пораненіУ Дніпропетровській області в залі суду чоловік підірвав гранати, є загиблий і пораненіУ Дніпропетровській області в залі суду чоловік підірвав гранати, є загиблий і поранені

Нагадаємо, у середу, 29 листопада, в одній із аптек Харкова невідомі розбили скло та кинули в приміщення гранату. У результаті дій зловмисників стався вибух. Постраждалих внаслідок вибуху немає.