ua en ru

В Дніпропетровській області від вибуху гранати постраждали 16 людей

В Дніпропетровській області від вибуху гранати постраждали 16 людей Фото: граната

В селі Знам'янка Дніпропетровської області невідомий підірвав гранату

В селі Знам'янка Новомосковського району Дніпропетровської області невідомий кинув гранату біля будівлі кафе, в результаті вибуху якої постраждали 16 людей. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Повідомляється, що в результаті вибуху гранати за медичною допомогою в Новомосковську районну лікарню з тілесними ушкодженнями, в основному легкими, звернулося 16 громадян. Також було пошкоджено автомобіль власниці кафе, який узяв на себе основний удар і попередив більш важкі наслідки, до яких міг спричинити вибух гранати.

На місці події поліція виявила та вилучила запал до гранати і 19 металевих фрагментів, ймовірно уламків від гранати.

Правоохоронці встановили особу підозрюваного - ним виявився 25-річний раніше судимий житель р. Підгороднє Дніпропетровської області. З'ясувалося, що молодий чоловік відпочивав у ту ніч в кафе і на момент події перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Під час конфлікту і подальшої бійки з іншими відпочиваючими розважального закладу, чоловік витягнув з кишені гранату і кинув її на землю біля будівлі кафе.

altaltaltaltaltaltalt

Фото: вибух гранати

Вирішується питання про оголошення підозри та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Нагадаємо, У Рівненській області в селі Колоденка невідомі підірвали гранату на парковці одного з готелів, в результаті чого постраждали два автомобіля відвідувачів.