ua en ru

У Дніпропетровській області спалили машину редактора місцевого сайту

У Дніпропетровській області спалили машину редактора місцевого сайту Фото: у Кам'янському спалили машину редактора місцевого сайту

У Кам'янському спалили машину редактору сайту та газети "Місто 5692"

У місті Кам'янське Дніпропетровської області спалили машину головного редактора сайту 5692.com.ua і газети "Місто 5692" Сергія Гузя. Про це повідомляє 5692.com.ua.

Гузь вважає, що це сталося через те, що деяким впливовим людям в місті не подобалися принципи роботи видань.

"Я не сумніваюся, що спалили автомобіль з-за нашої чесної і професійної роботи. Деяким впливовим людям в місті не подобалося те, як ми висвітлюємо події в Кам'янському (Дніпродзержинську)", - сказав він.

Також, за словами Гузя, останнім часом на редакцію чинився тиск.

"В останні тижні на редакцію чинився тиск, щоб не допустити виходу нової газети "Місто 5692", зупинити розслідування, які проводить редакція. Кілька днів тому у мене цікавилися, чи не сталося чого з моїм автомобілем? Думаю, що і наші останні публікації про те, як за допомогою маніпуляцій намагається відкликати з деяких депутатів міськради - також не всім сподобалися. Прізвища тих, кого я підозрюю, назву трохи пізніше, хай поки слідчі попрацюють", - зазначив Гузь.

Варто також сказати, що Гузь є секретарем Комісії з журналістської етики.

Повідомляється, що підпал стався в районі 4 годин ранку, автомобіль загорівся відразу в декількох місцях. За цим фактом розпочато розслідування.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що Служба безпеки України припинила діяльність конвертаційного центру, розташованого в Дніпрі, з річним оборотом понад 600 млн гривень