ua en ru

У Дніпропетровській області перекинувся автобус із 34 дітьми, є жертви

У Дніпропетровській області перекинувся автобус із 34 дітьми, є жертви Фото: наслідки ДТП на Криворізькій трасі

Лікарями госпіталізовано 21 людину, з яких 19 дітей та 2 дорослих

У Дніпропетровській області на Криворізькій трасі перекинувся автобус із 34 дітьми. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула одна людина, ще 21 - госпіталізовано, повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що 3 грудня о 16:55 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про ДТП на Криворізький трасі, 46 км.

"На слизькій дорозі, намагаючись загальмувати, перевернувся автобус "МАН". У ньому направлялися на гастролі з міста Кропивницький до Дніпра 34 дитини та 6 дорослих. За попередньою інформацією, загинула жінка, яка намагалася перейти дорогу. Усі діти живі, наразі їх відвезли до лікарні на обстеження, після чого буде розселено до місцевого готелю", - йдеться в повідомленні.

У Дніпропетровській області перекинувся автобус із 34 дітьми, є жертвиУ Дніпропетровській області перекинувся автобус із 34 дітьми, є жертви

Фото: перекинувся автобус у Дніпропетровській області

За даними ДСНС, дітей супроводжує штаб Головного управління. На місці події рятувальники проводять роботи з підняття автобусу за допомогою крану.

Повідомляється також, що після обстеження лікарями госпіталізовано 21 людину, з яких 19 дітей та 2 дорослих.

Нагадаємо, днями в Чернігівській області легковий автомобіль зіткнувся з мікроавтобусом, який перевозив школярів. Унаслідок ДТП постраждали троє дітей і водій автобусу.