ua en ru

У Чернігівській області перекинувся автобус з дітьми, 4 постраждалих

У Чернігівській області перекинувся автобус з дітьми, 4 постраждалих Фото: у Чернігівській області сталася ДТП

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження

У Чернігівській області легковий автомобіль зіткнувся з мікроавтобусом, який перевозив школярів. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) постраждали троє дітей та водій автобусу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Чернігівській області.

"2 грудня в Ніжинському районі водій легковика ЗАЗ, рухаючись по другорядній дорозі, не надав переваги в русі мікроавтобусу з учнями 10-11 класів. Діти їхали до сусіднього села на змагання з баскетболу. Внаслідок зіткнення транспортних засобів мікроавтобус з’їхав на узбіччя та перекинувся", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок ДТП троє дітей та водій мікроавтобуса отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, вони доставлені до Ніжинської районної лікарні.

"За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває розслідування", - йдеться у повідомленні.

У Чернігівській області перекинувся автобус з дітьми, 4 постраждалихУ Чернігівській області перекинувся автобус з дітьми, 4 постраждалихУ Чернігівській області перекинувся автобус з дітьми, 4 постраждалих

Фото: ДТП в Чернігівській області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Тернополем перекинувся автобус з 15 пасажирами.