ua en ru

"Дніпропетровськгаз" в 2016 протранспортував 1,73 млрд куб. м газу

"Дніпропетровськгаз" в 2016 протранспортував 1,73 млрд куб. м газу "Дніпропетровськгаз" в 2016 протранспортував 1,73 млрд куб. м газу

Обсяги газу збереглися на рівні 2015 року

У минулому році ПАТ "Дніпропетровськгаз" протранспортував споживачам 1,73 млрд кубометрів газу, що відповідає обсягу 2015 року. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Більше газу використовували промислові і побутові споживачі - разом це 1,5 млрд кубометрів в той час, як теплопостачальні підприємства і організації спожили 198,4 млн кубометрів і 32,9 млн кубометрів відповідно.

"Майже всі кошти, отримані компанією в якості плати за послуги транспортування газу направляються на виробничу діяльність і фінансування інвестиційної програми. Вперше за останні чотири роки ми спостерігаємо стабільність в загальному обсязі використаного газу споживачами. Відсутність різких перепадів дозволить компанії ефективно спланувати та профінансувати свою виробничу діяльність", - розповіла технічний директор ПАТ "Дніпропетровськгаз" Тетяна Бузовська.

Так, у 2016 році на підтримку робочого стану газорозподільних мереж області та для забезпечення безперебійного та безаварійного газопостачання компанія направила 22,7 млн грн.

"Ми також продовжуємо працювати над втіленням нашої основної стратегії, яка полягає в реалізації заходів, які сприяють зменшенню втрат природного газу, поліпшать енергоефективність газотранспортної системи і найголовніше, підвищать безпеку транспортування газу в області. Крім того, ми не залишаємо без уваги питання обліку газу у населення", - зазначає Тетяна Бузовська.