ua en ru

У Дніпропетровську вбивця трьох людей отримав довічне ув'язнення

За скоєння вбивств житель Дніпропетровська засуджено до довічного ув'язнення за вбивство трьох людей та нанесення тяжких тілесних ушкоджень ще одному чоловікові. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби прокуратури Дніпропетровської області, передає РБК-Україна.

У грудні 2012 року між чоловіком та його співмешканкою, яка нерідко зловживала алкогольними напоями, сталася сварка, в ході якої він сильно побив жінку. Від заподіяних тілесних ушкоджень остання померла.

А через два місяці обвинувачений, перебуваючи у будинку своїх родичів, також під час сварки застрелив з мисливської рушниці свою тітку і її чоловіка.

Крім того, вже в травні 2013 року підсудний, вживаючи алкогольні напої зі знайомим, під час раптово виниклої сварки завдав йому п'ять ударів колючо-ріжучим предметом. Потерпілому вдалося втекти і вчасно отримати медичну допомогу.

Під час обшуку місця проживання підозрюваного правоохоронці виявили вогнепальну зброю, що зловмисник зберігав без передбаченого законом дозволу.

Вироком Жовтневого районного суду р. Дніпропетровська 52-річний місцевий житель визнаний винним у вчиненні умисного вбивства (ч. 2 ст. 115 КК України), заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 121 КК України) та незаконному поводженні зі зброєю ( ч. 1 ст. 263 КК України).

Суд повністю погодився з позицією державного обвинувачення та призначив зловмисникові покарання у вигляді довічного позбавлення волі.